Vendégkönyv

Örömmel venném ha írnál vendégkönyvembe:

(Régebbi vendégkönyvembe belenézhetsz itt.)

 1. Szendrődi Hanna szerint:

  Kedves Ribizli Bohóc!

  Az egyik bölcsődés fellépéseddel nagy örömet szereztél a kisfiamnak, sokat emleget téged. 🙂
  Köszönjük!

 2. Óvónénik szerint:

  Ribizli az az ember, akit csak szeretni lehet. Pillanatok alatt megoldott egy olyan kellemetlen helyzetet, amit csak egy igazán jól képzett pedagógus tud megoldani. Ha szükséges szédületesen improvizál 🙂 . Már számoljuk a gyerekekkel hányat kell még aludni …. párat alszunk és meglátogat minket Ribizli 🙂 …. VÁRUNK NAGYON!

 3. Senk Eszter szerint:

  Ribizli bohóc a legjobb itt a környéken és a legolcsóbb! Láttam már nagyszínpadon is szerepelni és már nálunk is volt a lánykám szülinapján. Mindenhol tökéleteset alakít és nem egy nagyképű művész, olyan mint egy hétköznapi ember, pedig amit csinál nem mindennapi. Mindenkinek figyelmébe ajánlom!!!

 4. Zora anyukája :-) szerint:

  Ribizli bohóc OKTAT ,NEVEL, SZÓRAKOZTAT . Minden este arra a dalodra alszunk el,hogy “szemetelni nem szabad, ejnye mókus butus vagy “… semmi baj,nincs ezzel a dallal, szerintem maradjon az új lemezeden. Nagyon várjuk a lemezbemutató koncertet márciusban. Ahogy ismerem magam, addigra már lányom ( és én is ) kívülről fújni fogja. Eszméletlen mennyire szeretnek lánykám barátai is, amikor jönnek első, hogy berakjuk a lemezed 🙂 … További sok sikert, mi biztos tovább fogunk ajánlani!!!

 5. Zsu szerint:

  Kedves Ribizlibohóc!
  Köszönjük a mai szép vasárnapot,kisfiam kedvence vagy ,a farsangi bál óta.
  Szuper hogy bevonod őket a műsorokba ,szóval élvezik .
  Köszönjük még egyszer!!!

 6. Rebi szerint:

  Őt csak szeretni lehet, hajrá Ribizli bohóc! Remélem még sok kisgyermek arcára fogsz mosolyt csalni 🙂

 7. Atlas szerint:

  Hűűűű , azt vettem észre, hogy még én is egyre jobban élvezem a műsort, pedig én nem rajongok a bohócokért. Az a jó, hogy minden egyes dalnak van valami mondanivalója… a felnőttek számára is…nagyon tetszett az Atlaszban a műsorod, remélem még találkozunk.

 8. Kovács Zsófi szerint:

  Nagyon tetszett az előadás a nagyjenő ben .

 9. Szili Ákos szerint:

  Bicsérden jártál az ovis farsangon, nagyon tetszett nekem a műsorod pedig 15 éves vagyok. Gyere máskor is!

 10. Bencsik Hangs szerint:

  Gyermekeim nagy rajongóid!!! Főleg a márciusi lemezbemutató óta.Lemezed naponta legalább ötször megy , ha így folytatódik elfog kopni.
  Remélem ha majd még ismertebb leszel, akkor is megmaradsz ilyen tiszta, kiegyensúlyozott embernek. A mi családunk ahol csak tud TÉGED fog ajánlani. További sok sikert és sok-sok mosolygós gyermekarcot!!!

 11. Hanga anya szerint:

  Jajjj Ribizli!
  Már én is a ” kendervászon lenvászon ” c. dalt dúdolom magamban 🙂 . DE A BARÁTNŐM IS!!! Szerintem a szülőket is megfertőzöd a dalaiddal . Látszik, hogy van civil szakmád is, nagyon jól bánsz a gyerekekkel és hallottam, hogy az intézetben is nagyon szeretik a foglalkozásokat a kliensek. Szerintem ez az igazi művészet, civil EMBERNEK maradni és művészi alkotást tenni a gyerekek elé. Remélem még nagyon sokszor fogod felvidítani Hangámat és a pajtásait.
  Hanga üzeni: írjál még több dalocskát !

 12. Kukai család szerint:

  Nagyon tetszett a fellépésed Bonyhádon az Alma együttessel. Kisfiam ezt mondta ” a Ribizli bohóc azért tetszett jobban, mert viccesebb és szebb a hangja, de azért az almát is szeretem” Mikor reggel visszarakja a fiam a vajat a hűtőbe, mindig ad egy puszit a Ribizlinek, nagyon örül a mágnesnek, amit adtál.
  Remélem még sokat találkozunk, további sok sikert!

 13. S.K szerint:

  Kedves Attila- Ribizli bohóc!
  Szeretném megköszönni édesanyám és még sok-sok idős ember nevében a kedvességét, szakmai felkészültségét és a sok-sok csodálatos dalt. Nincs olyan nap, amikor anyukám nem említi meg magát, a minap azt mondta ” Attila a mi orvosunk, jobban figyel ránk, mint bárki más “. Bízom benne kitart, és ÖN átvészeli az intézetben lezajló viharokat, (nagyon szomorúnak tartom, hogy egy egyházi intézet, ilyen ronda dolgokat megenged magának.)
  MÉG EGYSZER NAGYON KÖSZÖNÖM, JÓ EGÉSZSÉGET, SOK SIKERT KÍVÁNOK MUNKÁJÁHOZ!

 14. bianak szerint:

  köszönöm ribizli bohoc hogy tönkre teted a családomat
  biztos örülsz

 15. Ribili bohóc szerint:

  Bianak!
  Sajnos nem tudom, hogy ki lehetsz, de kérlek keress meg telefonon, vagy levélben, mert fogalmam sincs róla, hogy valakinek is ártottam volna.
  Nem szokásom bárki életébe beleszólni!

 16. B. Tímea szerint:

  Kedves Attila, Kedves Ribizli bohóc!

  Ezúton is nagyon köszönöm, a fantasztikus bulit kisfiam, Martin születésnapján a Mezőszél oviban.
  Köszönjük az ajándékodat is, mindenhol velünk van, autóban, otthon.
  Ui.: Csatlakozom egy korábbi hozzászólóhoz: tényleg megfertőzöl mindenkit…:)))

 17. Kosztics Fanni szerint:

  Kedves Ribizli bohóc nagyon jó volt az alsószentmártoni müsorod azt hittem hogy elájulok a nevetéstől csak így tovább :):):):)

 18. Kontra Zoltánné szerint:

  Kedves “Ribizli Bohóc”, Kedves Attila!

  A Hajmási gyerekek, szüleik, a Gálosfai óvodások és óvónők valamint magam nevében köszönöm a mai hangulatos műsort!
  Nagyon jól éreztük magunkat, s reméljük lesz még lehetőségünk a többi műsorával is megismerkedni!
  Kívánjuk, hogy még sokáig szórakoztassa a gyerekeket, felnőtteket és az időseket.

 19. Ribizli bohóc szerint:

  Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat!!! FACEBOOK oldalamon szoktam kommunikálni a gyerekekkel és szüleikkel, aki még nem jelölt be, nyugodtan tegye meg! 🙂

 20. Gál Kornélia szerint:

  Kedves Ribizli Bohóc!

  Kislányom, a gyerekek és az összes szülő nevében is nagyon köszönöm Neked azt a zenés, táncos, mókás és nagyon színvonalas műsort, amit a vasárnapi szülinapi zsúrunkon tartottál.
  Sok sikert továbbra is!!!!!

 21. Szalai Barna szerint:

  Szia Ribizlibohóc!
  Nagy hatással voltál rám nagyon tettszett a műsorod a mai jótékonysági előadáson. Mondtam az apukámnak hogy hívjuk meg a Ribizlibohócot és aludjál velem. Én vagyok az a kisfiú aki utánad mentem az autódhoz az apukámmal.
  Üdvözlettel: Barna

 22. Pozsgai Csabáné Ildikó szerint:

  Kedves Ribizlibohóc! 2016.01.22. péntek

  Ma felejthetetlen emléket szereztél a legkisebb unokámnak Grubits Ferkónak. Sopronban a könyvtárban. Nagyon boldogan mesélt rólad mindenkinek.
  Bennem meg megerősítetted azt, hitet, ha engedjük, hogy a gyermek okosabb legyen mint mi magunk-mert egyébként gyakorta sokkal, de sokkal okosabb- attól nem leszünk kevesebbek. Sőt, akkor képesek vagyunk velük, még hegyeket is elhordatni. S akkor beengednek bennünket abba a csodálatos világba ami az övék, megmutatnak olyan dolgokat amiket mi már nem tudunk…

  További munkádhoz nagyon sok sikert és örömet kívánok. Üdvözlettel: egy négy unokás nagymama: Ildikó

 23. Pozsgai Csabáné Ildikó szerint:

  Kedves Attila!

  Nagyon szépen köszönöm a letöltési lehetőségeket.
  Újabb örömöt szerzett, a családban, kicsiknek és nagyoknak.

  További sikereket és nagyon vidám és örömteli napokat kívánok!
  Üdvözlettel: egy négy unokás nagymama Ildikó

 24. Maurszkinè Varga Suzy szerint:

  Kedves Ribizli!
  3 èvvel ezelőtt Te voltál az egyetlen aki megtudtad Szeretettni a kislányommal a “Bohocokat”.Ès mèly nyomott hagytál benne. Azóta is szüntelen az Imádat! Mèg mindig nagy rajongod
  ;)Majdnem minden nap hallgatunk:) Köszönjük szèpen hogy vagy…… Üdv : Jázmin

 25. Klaudia szerint:

  Köszönjük szépen a remek műsort!A gyerekeknek nagyom tetszett és a felnőttek is jókat mosolyogtak.Reméljük eljösz még hozzájuk!

  Egy anyuka