7" /> 6" /> 5" /> 3" /> 2" /> 1" />

Gyermekeknek ajánlom

Daloljunk verset az évszakoknak

Ajánlott korosztály 3-9 éves gyerekek

Általam megzenésített gyermekversek (Zelk Zoltán, Gazdag Erzsi, Novák Anita, Fésüs Éva, Duga Bolárka). Vidám dalokon keresztül ismerkedünk az évszakok változásaival, ritmushangszereken közösen muzsikálunk, dalt tanulunk, táncolunk. Az előadást úgy állítottam össze, hogy jól beilleszthető egy könyvtári rendhagyó irodalom órának, de a fesztiválok, falunapok üde színfoltja is lehet. Műsoridő kb 45 perc.

Farsang napja eljött már…

Farsangi vidám zenés, táncos műsor. Óvodákba, iskolákba ajánlom a rendezvény színesítésére.

Nyuszi váró különszám

Minden ami a tavaszhoz és a húsvéthoz köthető.

A Kása-hegy

Ajánlott korosztály 6-12 éves gyerekek.

Egy magyar népmesét dolgoztam fel, melybe beleszőttem megzenésített népi mondókákat, verseket. Drámapedagógiai elemekre épül, mint minden előadásban, ebben is közösen zenélünk, énekelünk. Ajánlom a magyar kultúra napjára, népmese napjára és minden olyan rendezvényre, ahol a népmesét szeretnék népszerűsíteni.

Ribizli állatkertje

Ajánlott korosztály: 3-9 éves gyerekek.

Ebben a műsoromban a tréfás állatverseké a főszerep. Lesz itt három lábú cica, mókus, teknősbéka akit elhagyott a barátnője és megannyi érdekes állat. Természetesen sok-sok zenével, interaktívan. Ajánlom az állatok világnapjára, fesztiválokra, tematikus könyvtári foglalkozásokra.

Ősz kopogtat kis libákkal, töklámpással ….

Ajánlott korosztály: 3-10 éves gyerekek. A legjobb műsor Márton napra. Népdalfeldolgozások, megzenésített gyermekversek. Őszi erdőben kirándulunk, libát és tököt sütünk a zene segítségével. . Jól beilleszthető az őszi ünnepkörök rendezvényeibe.

Gyermeknapi különszám

Ribizli bohóc által kedvelt dalok, vidám zenés előadás kifejezetten gyermeknapra ajánlom.

A mikulás ajándéka

A történet abból indul, hogy Ribizlit megkérte a mikulás hogy etesse meg a rénszarvasokat, de ő elfelejtette, így a mikulás később érkezik. Hatalmas nagy baj van, csak a gyerekek tudnak segíteni, természetesen az előadás végén megérkezik a mikulás. Ebben az előadásban, kicsit áthangszerelve közismert karácsonyi dalok is felcsendülnek, de a főszerep a megzenésített gyermekverseké.

Holnapután az angyalok gyémánthavat hoznak

Kifejezetten karácsonyváró előadás sok-sok közismert karácsonyi verssel és dallal.

Csodavilág avagy fizikai kísérletek és a megzenésített gyermek veresek kapcsolata

2020 tavaszától egy különleges gyermekműsorral állok a közönség elé. Az előadásban látványos fizikai kísérletekkel és megzenésített gyermekversekkel fogom elvarázsolni a közönséget. Ajánlom azoknak a szülőknek is akik eddigi életükben sosem szerették a fizikát. Például…megismerjük hogyan keletkeznek a hangok, mik azok az örvények, de még arra is fény derül, hogy lufival tudunk e világítani…. mindez sok-sok zenével, vidámsággal.